keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lähtöpäivä!

Pitkän odotuksen jälkeen tässä sitä nyt ollaan! Matka kohti Sapporoa alkaa muutamien tuntien päästä, ja kaikki tavarat, lippulappuset, rokotukset ja hermot on kasassa. Olo on aika zen, eikä lähtö erityisemmin hermostuta. Koneen vaihtaminen stressaa hieman (huonoja kokemuksia), ja vähän jännitän reilun puolen tunnin junamatkaa tuutorin kanssa, mutta eiköhän se siitä. 

Parin tunnin päästä lähden kohti Helsinki-Vantaata, ja saattamaan lähtevät vanhemmat ja sisko. Kentällä samaan aikaan on myös Sapporoon lähtevä opiskelukaveri, joka ikävä kyllä lentää eri koneella... mutta ehdimme kuitenkin juoda paniikkikaljat yhdessä, eli kaikki hyvin! Lasilliselle ennättää mukaan myös toinenkin kaveri, joka työnsä puolesta pääsee saattamaan meidän ihan lähtöportille asti. Happy days! 

Huomisen puolella saavun perille, ja kirjoittelen sieltä sitten lisää. Sapporossa minua odottaa näillä näkymin aurinkoinen, +20 asteen päivä, hahaa! :D 

4 kommenttia:

  1. Turvallista lentoa <3 siellähän sä nyt istuksitkin! Minäkinnn haluan jo lähteä! ...ehkä ensin haluan selvitä tästä kaameasta flunssasta, yök. Mutta ehtipähän tämäkin tulla ennen lähtöä, sunnuntaina tuun sit perässä :) Vaikkakin jokseenkin eri puolelle maata, hehee... Mutta tapaamme sitten viimeistään uutenvuotena, eiks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, uutena vuotena nähdään viimeistään! :D Mutta jeeeeee, kohta säkin oot Japanissa! \o/ Ehkä se flunssaki maagisesti hellittäis ennen lentoa? :'D

      Poista
  2. Hiiii kerro jo millasta on!!! Toivottavasti pääset lepäilemään ja rauhottumaan sinne omaan kopperoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sulle lisää kuvia :) Oma koppero on ihan kiva, täällä on hyvä lepäillä :)

      Poista